woensdag 5 december 2012

Warm de winter door met Klan

Elke doorrijder kent het verschijnsel: ijzige wind die je handen kastijd. Voor je het weet zijn je handen stijf en gevoelloos, wat het besturen van de motor er niet makkelijker op maakt. Elektrisch verwarmde handschoenen zijn hiervoor een uitkomst.




In het verleden ging dat nog via een kabel die was verbonden met je accu. Gelukkig zien we tegenwoordig steeds meer verwarmde handschoenen met een eigen energiebron. Zo ook de Klan Independent-I.

De Independent-I heeft een geïntegreerde accu die tot wel 7 uur mee gaat. De warmte is in te stellen via tiptoetsen op de schacht. Dit is uiteraard te doen terwijl je de handschoenen draagt. Daarnaast bevindt zich op de schacht ook een LED indicator waarop de sterkte van de warmte en de status van de accu is af te lezen.

Op de wijsvinger is speciaal materiaal aangebracht waarmee je elektromagnetische aanraakschermen kan bedienen. De Klan Independent- I is verder gemaakt van textiel in combinatie met leer en impact padding op de palm en is beschikbaar in de maten S t/m XXL.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten