dinsdag 30 november 2010

Triumph herfst/winter collectie 2010!

Triumph Motorcycles lanceert herfst/winter kleding en accessoires. Want kou, daar kun je je op kleden.

Voor de komende herfst en winter van 2010 lanceert Triumph haar nieuwste collectie motorkleding, vrijetijdskleding en persoonlijke accessories. De topitems van deze nieuwe kledinglijnen zijn de zeer hoogwaardige Toer- en Adventure motorkleding, speciaal ontworpen voor de veeleisende reiziger die kiest voor de beste materialen in een keur aan modern klassieke designs. De herfst/winter collectie is geïnspireerd op klassieke materialen. Dit is terug te zien in de vintage look van de gebruikte stoffen en kleuren,  maar dit alles is gebeurd met gebruikmaking van de meest moderne technieken.

Het Sympatex Explorer jack (€ 359,-) en de bijpassende Sympatex Explorer broek (€ 219,-) zijn ontworpen voor de beste bescherming bij sportieve toerritten. Ze zijn geheel waterproof, winddicht en ademend dankzij het Sympatex Performance membraam. De Explorer is hierdoor op zijn best als het weer omslaat, met de Explorer zal je als motorrijder nooit door de veranderende omstandigheden overvallen worden.
Het jack heeft een afneembare kraag die tocht uit de nek en hals houdt. Een extra windvanger rondom het middel zorgt er ook nog voor dat regen of wind niet omhoog kunnen kruipen. De buitenkant is een combinatie van DuPont Cordera en Airtex, die voor een slijtvastheid, een laag gewicht en een comfortabel gevoel zorgen. De jas is voorzien van een uitneembare soft-shell voering die ook los als comfortabel vest gedragen kan worden.

Onderweg naar gravelpaden, bergpassen of de woestijn biedt het nieuwe Adventure Jacket (€ 279,-) in combinatie met de Adventure broek, Adventure laarzen en Adventure handschoenen, speciaal ontwikkelde motorkleding die zowel op asfalt als offroad perfect functioneert. Het uigekiende concept zorgt ervoor dat motorrijders comfortabel onderweg kunnen zijn maar ook bij pittige offroad-actie het hoofd koel kunnen houden.
Het jack en de broek zijn gemaakt van 600 denier Polycordura, dit materiaal is licht qua gewicht maar sterk genoeg om goed bestand te zijn tegen de belasting van offroad rijden. Zowel jas als broek zijn voorzien van een makkelijk uitneembare, waterdichte voering. Verschillende, met een rits te openen ventilatiepanelen geven de mogelijkheid de binnentemperatuur te beheersen door middel van luchtdoorlaten bij borst, rug, arm en been.
De Adventure laarzen hebben een hybride on/offroad constructie met een lederen buitenlaag, voorzien van een waterdichte binnenzijde en voorgevormde scheen- hiel en teenprotectoren. Samen met volledig verstelbare gespen zorgt dit voor een ideale pasvorm.

De derde toevoeging aan de Toer- en Adventure collectie is de H2Sport jas en broek. Triumph weet dat veel motorrijders, ondanks de enorme vooruitgang in textiel, toch blijven kiezen voor leer. In de H2Sport zijn daarom de natuurlijke eigenschappen van leer verenigd met de technieken van waterproof textiel. Het geheel valt op door aan een mooie, herkenbare styling, zonder te uitbundig te zijn. Het TriTex membraam zorgt hierbij voor waterdichte bescherming tegen de elementen en de Air-Flow-Tech ventilatie-openingen kunnen open wanneer dat nodig is. De lederen delen zijn voorzien van een TFL coating, die zonlicht en hitte afstoot, waardoor de temperatuur voor de drager op een warme dag wel 8 tot 12 graden lager blijft. Een uitneembare voering houdt op koudere dagen juist weer de warmte binnen. Prijs H2Sport jas: € 449,- en H2Sport broek: € 349,-

Bij al deze kleding is het Bright Vest een hulpmiddel om steeds gezien te blijven worden. High Visibility materiaal zorgt voor zichtbaarheid overdag, de reflecterende striping maakt ook ’s nachts de drager goed zichtbaar. Door de verstelbare zijkant past het vest altijd over motorkleding, terwijl de ingebouwde opbergband ervoor zorgt dat het vest altijd in een handzaam formaat kan worden weggestopt.

De Stockton leren jas (€ 389,-) is gemaakt van zacht, soepel rundleer. De retro styling wordt gecombineerd met een klassieke rood/ecru striping en subtiele details, zoals de Union Jack als ritscover. De Stockton heeft verborgen ventilatieopeningen, een uitneembare voering en uitneembare zachte Knox CE-protectoren op ellebogen en schouders.

Met de komst van de Herfst/Wintercollectie introduceren we ook nieuwe, opwindende stijlelementen. Zo komen we met de vierde versie van de zeer succesvolle Legends Steven McQueen serie. De McQueen IV is gebaseerd op een metalen herdenkingsplaquette, met daarop de legendarische motorrijder tijdens de International Six Days Trials in 1964. Deze unieke plaquette werd in 2008, samen met een aantal andere persoonlijke zaken van McQueen, verkocht tijdens de “California Classic” motorveiling.

Twee nieuwe shirts gaan de ruime collectie T-shirts aanvullen. De Castrol 68 (€39,-) is een eerbetoon aan de beroemde TT races op het Isle of Man, die als sinds 1907 plaatsvinden en waar Triumph zich keer op keer heeft bewezen. Breed Apart (€39,-) is geïnspireerd door een Triumph T-shirt uit 1972. Dit T-shirt werd indertijd gemaakt en verkocht door “Triumph of Burbank”, een zeer bekende dealer in Los Angeles (USA). Over het logo is met een vloeiende beweging de tekst “A Breed Apart” gezet, waarmee de eigenzinnige insteek van Triumph en haar berijders wordt onderstreept.

Deze en vele andere producten vormen de basis van de Herfst/Winter collectie, die vanaf heden verkrijgbaar is bij de officiële Triumph dealers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten