dinsdag 30 november 2010

Win sneeuwscootersafari met Yamaha

Rij je de winter door op je Yamaha? Laat dan een winterservicebeurt uitvoeren door je Yamaha Exclusief-dealer en maak kans op een sneeuwscootersafari in Scandinaviƫ.

Berijders van een Yamaha motor of motorscooter doen er goed aan zo snel mogelijk een afspraak te maken voor een winterservicebeurt bij hun Yamaha Exclusief-dealer. Want naast een aantal voordelen waaronder een jaar de Yamaha Mobiliteits Service, maken zij kans op een uitzinnige sneeuwscootersafari in Scandinaviƫ.

De winter staat weer voor de deur met alle gevolgen van dien, zoals bijvoorbeeld een traag of zelfs niet startende motor wegens te lage accuspanning of vochtproblemen. Te laat inspelen op winterse condities brengt ook de veiligheid van de bestuurder in gevaar. Daarom start Yamaha Motor Nederland in samenwerking met de Yamaha Exclusief-dealers een speciale actie om bezitters van een Yamaha motorfiets of motorscooter aan te sporen zo spoedig mogelijk een afspraak bij hun Yamaha Exclusief-dealer te maken voor een winterservicebeurt.

Na een eerste winterse bui loopt het telkens weer storm bij de dealers, als gevolg waarvan het soms nog weken duurt voordat de winterservicebeurt daadwerkelijk kan worden uitgevoerd. Het is dus slim om deze file voor te blijven. Maar niet alleen dat, want met de speciale actie van Yamaha Motor Nederland brengt een vroegtijdige afspraak nog meer voordelen met zich mee:
  • jaarabonnement op de Yamaha Mobiliteits Service
  • gratis bandenspanningsmeter
  • gratis Yamalube ventieldopjes
  • kans op een uitzinnige sneeuwscootersafari in ScandinaviĆ«

Geen opmerkingen:

Een reactie posten