maandag 6 december 2010

DIFI thermo-combi Husky Pro

Voor als het écht koud is op de motor heeft DIFI de Husky thermo-combi nu nog verder ontwikkeld. De Husky Pro thermo-combi houdt je ’s winters warm met zijn dikke 180 grams thermo-isolering. Een wind- en waterdichte PVC coating en de nauwsluitende windcuff manchetten bieden optimale bescherming tegen de elementen!

De DIFI Husky Pro is voorzien van CE protectoren op de ellebogen, schouders en knieën, op knieën en ellebogen in hoogte verstelbaar. Het Dobby Oxford en antislip Sure Grip materiaal zorgen voor meer stevigheid en het onderbeen is aan de binnenkant voorzien van hittebestendig materiaal. Door de diagonale sluiting en de aantrekhulp kun je de Husky Pro gemakkelijk en snel aantrekken en de diverse verstelmogelijkheden zorgen ervoor dat deze thermo-overal comfortabel zit.

De zwart/grijze DIFI thermo-combi HUSKY PRO is nu verkrijgbaar bij MotoPort in de maten XS-4XL voor € 259,95. Als je er snel bij bent (voor 12 december) krijg je nog 45 euro introductiekorting ook.

2 opmerkingen:

  1. Voor de helft van de prijs koop je een vrijwel identiek onderpak voor droogpakduiken. De mijne en die van mijn vrouw voldoen uitstekend, zelfs op 500 kilometer door de natte kou rond het vriespunt door de Ardennen, eind november. Over het onderpak heen je gewone leren mororbroek en motorjas, tegen de hitte van de uitlaat, de wind en de eventuele nattigheid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Bart dat is toch niet te vergelijken met dit?

    Die 100 euro ben je zo vergeten maar het gemak van een overall niet, je trekt je gewone kleding aan en in een halve minuut dit er overheen en klaar, je kunt aantrekken wat je wilt in stromende regen en kou.

    BeantwoordenVerwijderen