maandag 13 december 2010

Heat Pax in je Bering jack

Dit motorjack met warmte-elementen houdt je warm tijdens de lange winter-ritten. De nieuwe Bering Akkor is namelijk voorbereid voor de plaatsing van Heat Pax op borst en onderrug. Goed voor twintig uur warmte.


 





De Bering Akkor is voorzien van een zeer warme uitneembare thermo-aluminium folie-voering. Mocht dat je nog niet warm genoeg zijn, dan is er op drie plaatsen in het jack plek voor een Heat Pax-element. Deze elementen geven na opening éénmalig een warmte van circa 40 graden af, voor een duur van acht uur (kleine variant) of twintig uur (grotere variant). Prima voor de langere winter-ritten!


Uitgerust met bodyfit CE-goedgekeurde schouder-, rug-, en elleboog protectoren, dus met de veiligheid zit het ook wel goed. Deze waterdichte ademende jas is te combineren met de Bering Folson broek en is verkrijgbaar in fluor-zwart, grijs-zwart-wit en zwart.

Prijs: € 189,- incl.één set Heat Pax. Mochten ze bevallen, dan zijn de sets (met daarin drie elementen) verkrijgbaar bij de Bering dealers voor € 4,75 per stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten