woensdag 1 december 2010

Verwarmde supersporthandschoenen

Elektrisch verwarmde handschoenen zijn niet meer alleen voor Honda Deauville-, BMW RT- en motorscooterrijders. De Italiaanse fabrikant Klan heeft sinds kort ook een verwarmde handschoen voor de supersportrijder in het assortiment.


De Klan Racing combineert het comfort van een verwarmde handschoen met de bescherming en het sportieve uiterlijk van een supersporthandschoen. Carbon protectie op de knokkels en vingers zorgt samen met titanium protectie aan de zijkant voor veiligheid bij een valpartij. Door de toepassing van lederstretch panelen blijven je handen bewegingsvrijheid houden. Natuurlijk is de handschoen is waterdicht. 

Klan geeft levenslange garantie op de elektrisch verwarmde elementen in al hun producten. Dat het met hun elektrisch verwarmde collectie wel goed zit toonde R1-Sjaak al aan: tijdens zijn reizen naar de Noordkaap en Alaska (met temperaturen tot -45 graden Celcius) maakte hij gebruik van elektrisch verwarmde kleding van Klan.

Wat de Klan Racing moet kosten? €189,95. Verkrijgbaar in de maten XS-XXL.

1 opmerking:

  1. Ik maak al enkele jaren gebruik van verwarmde handschoenen van Klan. Tot nu toe werkt dat prima.
    De handen worden niet echt warm maar ook niet koud waardoor ze soepel blijven en goed reageren.

    Voordeel van verwarmde handschoenen is dat als je met meerdere motoren op pad wilt in de winter je zo over kunt stappen.
    Zo heb ik een solo motor en een ouder zijspan voor als het echt glad wordt en ik toch op pad moet.
    Ik heb op beide motoren een aansluiting gemaakt voor de handschoenen, lekker makkelijk.

    BeantwoordenVerwijderen